Colégio Cene iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Colégio Cene App Overview

Colégio Cene, Eğitim ve Referans kategorisine dahil edilen Ultramax Informatica Ltda - ME tarafından tasarlanmış bir iPhone uygulamasıdır. Uygulama, öğrenciler, veliler veya vasiler için bir portal ve öğretmenler için başka bir portal olmak üzere iki ana portal sunmaktadır. Kullanıcılar, Öğrenci Portalı aracılığıyla sınıf içeriğine, notlara, raporlara, finansal bilgilere, duyurulara, değerlendirme programlarına, olaylara ve daha fazlasına erişebilirler. Öğretmen Portalı, öğretmenlere notları yönetme, devamı takip etme, sınıf içeriği yayınlama ve daha fazlasını yapma imkanı tanır.

Colégio Cene'nin en son özelliklerinden biri, kullanıcıların birden fazla hesabı saklayabilme yeteneğini içerir; bu sayede kullanıcılar, kullanıcı adlarını ve şifrelerini tekrar tekrar girmeye gerek kalmadan hızlı erişim için kaydedebilirler.

Program diğer dillerde mevcuttur

Colégio Cene iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 4.2.899

(0)
  • Güvenlik Durumu

Colégio Cene hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Colégio Cene denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.